Friday, April 10, 2009

miracle mask!

TESTIMONI PENGUNA.

Originally Posted by mylaiwan8
salam ,
saya nak bagi testimoni ni.....
selepas 5 minggu ni saya rasa kulit dah lembut, jerawat pun cepat mengecut....pori2 pun dah mengecil.. suka sangat dgn masker yg kak nur bagi tu

Originally Posted by eyza
lagi 1 kan..masker tu eyza wat lulur 1 badan..lagi terasa halus gler kulit..mmg best sgt..Wink

Originally posted by 220796 at 6-11-2008 05:35 PM
ok nak update...siang smlm tetiba naik jerawat kat kiri dahi...area anak rambut....mlm td tepek miracle mask nipis2 pakai semalaman. pg ni tgk dah kecut jerawat tu...flet terus....Smile

Originally posted by Santeira at 3-11-2008 12:14 PM
Yeah dah pakai miracle mask ni. Effect pakai untuk sekali pun bagi saya amat bagus--biasanya mask lulur macam ni mengeringkan kulit, tapi ni kulit tak kering angsung, malah lembap saja. Lepas sekali pakai, kulit terasa lebih halus, mulus dan bersih. Highly recommended

an Yusuf
salam ....
Di sini nak kongsi sket result lepas pakai miracle mask ni..result dia memang best...
sape2 kat luar sana blum cuba lagi..cuba lah! jgn tunggu2 lagi tuk dptkan muka yg lembut & gebu.
saya start pakai sebelum raya selepas beberapa hari cuba eumora... yang bestnyer miracle mask ni
pakai bila2 masa pun boleh, kalo suka leh buat mcm bedak sejuk.. cara saya pakai plak dengan air mawar lagi best!
hah! lagi satu kalo byk blackhead kat area hidung leh buat mcm scrub..lepas pakai mask ni bila cuci rasa muka
smooth & bersih jer..jerawat yang baru nak naik pun kecut2..alhamdulilah....
skang saya dah dapat kulit muka yang saya nak.. sape2 yang belum cuba cepat2 contact kak nur..mesti cuba
miracle mask nih...memang MIRACLE! hehehe.. muaahhh...caiyok.

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete